Logo
Pondělí-pátek 8.00 až 16.00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
12.11.2019
Termíny dodání
Vážení zákazníci, těší nás velký zájem o naše výrobky ale pro tento rok již nejsme schopni příjmat žádné nové objednávky. Bohužel je již výrobní kapac... číst celé
22.04.2019
Dnes spuštěny nové webové stránky
Vážení zákazníci, dnešního dne jsme již konečně spustily do ostrého provozu nový e-schop. Pevně doufáme že se vám bude lépe nakupovat, i přesto že st... číst celé
09.05.2019
Registrace
Vážení zákazníci, pokud jste měli registraci na starých webových stránkách, nebude již tato dostupná a bude nutno se registrovat znovu. Můžete tak uči... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes

  1. Udělujete tímto souhlas Truhlářství Kabourek, se sídlem Meclov 48, IČ 68789068, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:
    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:
  3. využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  4. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní, a to za účelem:
  5. zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  6. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
  7. Poskytovatelem služby e-shop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  8. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  9. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
  • Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu prodej@truhlarstvi-kabourek.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.
  • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů